Menu główne

Penne z tuńczykiem, rukolą oraz suszonymi pomidorami

Dziś prezentuję kolejny autorski post promujący współpracę z Przyprawami Świata. W ostatnim czasie dużo eksperymentuję w kuchni, zastanawiałam się nad wykorzystaniem kolejnych przypraw, które otrzymałam od . W menu pojawił się makaron, nasz ulubiony składnik z tuńczykiem, a dodatkiem stały się rukola oraz 'Pomidory z bazylią i czosnkiem'. Głodni? To zapraszam do wspólnego gotowania.  

Cannelloni ze szpinakiem i sosem beszamelowym

W końcu zdecydowałam się na przygotowanie Cannelloni. Od dłuższego czasu czekał na mnie w domowej kuchni. Przygotowałam wersję z nadzieniem szpinakowym. Sos beszamelowy udał się idealnie. Sugerowałam się przepisem wyszukanym pośród wielu w sieci. Postanowiłam jednak wprowadzić własne modyfikacje. Efekt końcowy? Polecam!

Facebook