Zaloguj się
Menu główne

Chrupiące pszenne bułeczki

Tym razem pyszne pszenne pieczywo w sam raz śniadanko. Wśród wielu przepisów wyszukanych w sieci wybrałam ten w ramach testu ‘Wypieki pieczywa’. Źródła nie pamiętam,ale bułeczki smakowały wyśmienicie. Wspaniałe komponują się w wersji na słodko i wytrwanie. Smacznego!

Bułeczki ślimaczki z cukrem brązowym i cynamonem

Bułeczki smakowały wszystkim. Znane i lubiane przez wiele osób. Postanowiłam sama się przekonać jak smakują. Dodatek cynamonu sprawił, że stały się bardziej smaczne. Doskonałe jako słodka przekąska. Mam zamiar upiec je kolejny raz. Serdecznie polecam i zapraszam na degustację.

Bułeczki z przedziałkiem

Bułeczki z przedziałkiem to pierwszy post, który otwiera nowy dział na moim blogu kulinarnym w zakładce ‘Pieczywo’. Zdecydowałam się w końcu upiec własne bułeczki, cały czas zastanawiając się nad efektem. Eksperyment udał się całkowicie, bułeczki upiekły się wspaniale, serdecznie polecam! Są idealne w sam raz na wspólne śniadanie bądź kolacje. Od dziś nie będziecie już biegać po bułeczki, lecz upieczecie je we własnej kuchni!

Facebook